Monday, 26 September 2011

Mencari Warga Baru Pejangga Studio

Pujangga Studio akan mula mencari krew ataupun tenaga produksi baru yang berminat bersama kami dalam meneruskan karya dalam bidang produksi ini. Bermula dengan mencari sesiapa sahaja yang amat berminat dalam bidang seni rakaman video juga photo ini seterusnya kepada yang betul2 layak untuk tag along bersama Pujangga Studio.

Pujangga Studio akan bersama berkongsi juga bertukar pengalaman serta idea kepada sesiapa sahaja yang berminat. Kami akan cuba mengumpul seramai mungkin rakan2 yang berminat untuk menjayakan sesuatu yang dapat memberi manfaat kepada diri masing2.

Bermula bulan OKTOBER 2011 ini, iklan kepada penuntut  UPTA/IPTS juga lepasan SPM adalah menjadi sasaran. Remaja kreatif yang sangat berminat tidak akan di persiakan bakal penyiaran mahupun seni dan teknik yang mereka ada dalam bidang produksi. Jika Pujangga Studio boleh dijadikan satu platform untuk kita melangkah ke level yang lebih tinggi ..... apa salahnya...

Email terus ke Pujangga Studio atau sms\call dan nyatakan minat anda dalam bidang produksi ini. Tak kire kita berminat apa saja seperti juruphoto, juruvideo, juru audio, penata cahaya, penulisan script, pengarah seni, juru solek, seni persembahan dan apa saja yang terlibat dalam produksi yang mungkin anda boleh cadangkan kepada kami.

No. Tel : 0193754170 @ email : pujanggastudio@yahoo.com

Projek serta aktiviti jangka masa pendek dan panjang sedang didalam perangkaan yang membuka ruang kepada tenaga baru ataupun remaja untuk produksi ini.

No comments:

Post a Comment